Kwaliteit

Alle stoffen en leer kan ik leveren maar uitsluitend van een goede kwaliteit. Er is volop keus. Rien komt altijd samen met zijn vrouw geheel vrijblijvend bij de klant kijken hoe de stoel of bank eraan toe is. Hij meet de meubels op zodat Gea de klant kan adviseren (indien gewenst) wat betreft de stof of leerkeuze. Gea Apperlo: Het is altijd weer een uitdaging om mensen behulpzaam te zijn bij het uitzoeken van stoffen. Wij stemmen ons advies af op het interieur van de klant, want een tevreden klant is het allerbelangrijkste voor ons.

Rien Apperlo is een ambachtsman en zijn gedegen vakmanschap word niet alleen gewaardeerd door tal van particulieren maar ook door bedrijven in en buiten Nunspeet.

Kim, kwaliteit informatie meubelstoffen.
De officiële landelijk erkende productinformatie voor meubelstoffen. Het KIM systeem is opgezet door industrieën handel in meubelstoffen en gestoffeerde meubelen en in overleg met de consumentenbond.

Bij het kiezen van de stof op een meubel telt in de eerste plaats uw persoonlijke smaak. Meubelstoffen zijn een belangrijk element bij het inrichten van het interieur dat u voor ogen heeft. Daarnaast moeten meubelstoffen berekend zijn op hun toekomstig gebruik en daar is objectieve, betrouwbare informatie voor nodig. Het KIM-systeem voorziet daarin. Meubelstoffen slijten in het gebruik. Dat is niet te voorkomen.

De KIM-informatie garandeert dat meubelstoffen voldoen aan de vereiste basisnormen en geeft de kwaliteit van de stof aan, in de vorm van vijf gebruiksklassen en drie klassen voor lichtechtheid. Aan de hand daarvan kunt u de meubelstof kiezen die geschikt is voor het gebruik dat u verwacht.


 


Privacy Policy